Ndihmë

Pyetjet e bëra më shpesh

Si mund të vendos një reklamë?

Është shumë e lehtë të vendosësh një reklamë: klikoni në butonin "Postoni reklama falas" lart djathtas.

Sa kushton reklamimi?

Publikimi është 100% falas në të gjithë faqen e internetit.

Nëse postoj një reklamë, a do të marr edhe më shumë emaile të padëshiruara?

Absolutisht jo sepse adresa juaj e emailit nuk është e dukshme në faqen e internetit.

Sa kohë do të qëndrojë reklama ime në faqen e internetit?

Në përgjithësi, një reklamë çaktivizohet automatikisht nga faqja e internetit pas 3 muajsh. Do të merrni një email një javë përpara D-Day dhe një tjetër në ditën e çaktivizimit. Ju keni mundësinë t'i vendosni ato në internet në muajin në vijim duke u identifikuar në llogarinë tuaj në faqe. Pas kësaj vonese, reklama juaj do të hiqet automatikisht përgjithmonë nga faqja e internetit.

Unë shita artikullin tim. Si mund ta fshij reklamën time?

Pasi produkti juaj të shitet ose jepet me qira, hyni në llogarinë tuaj për të hequr reklamën tuaj.