Privatësia


Privacy

Politika e privatësisë

Çfarë informacioni mbledhim?

Ne mbledhim informacion rreth jush kur regjistroheni në faqe, merrni lajme përmes postës elektronike, plotësoni anketat ose formularët.

 

Kur duke përdorur shërbimet në faqen tonë të internetit gjatë regjistrimit ose urdhërimin, nëse është e nevojshme, mund të jetë që ju kërkohet të shkruani emrin tuaj, adresën Mbiemri e-maili, adresën postare, numrin e telefonit ose information.This të ngjashme çdo rast, faqja jonë ju vizitoni dhe si një përdorues anonim .

 

Si e përdorim informacionin tuaj?

Ne përdorim informacionin tuaj për:

Për të personalizuar përvojën tuaj

(Ne përdorim informacionin tuaj për t'iu përgjigjur më mirë nevojave tuaja)

Për të përmirësuar shërbimet e faqes sonë

(Ne përdorim çdo pjesë të informacionit në lidhje me përdorimin tuaj të faqes për të përmirësuar shërbimet tona për përdoruesit)

Marketingu i faqes

Ne përdorim faqen tuaj të shfletimit të statistikave për marketing ..

Të sigurojmë përmbajtje më të mirë për përdoruesit

Ne dërgojmë periodikisht mesazhe me email me lajme nga faqja jonë

Ne përdorim adresën tuaj të postës elektronike për t'ju bërë të ditur për ndryshimet në faqen, ndryshimet në llogarinë tuaj dhe elementet e rëndësishme të përdorimit tuaj të faqes.

Shënim: Gjithmonë mund të çabonoheni nga faqja jonë duke klikuar në linkun ÇABONOHUNI që ndodhet në fund të secilës email që keni marrë nga faqja jonë.

 

Si e mbrojmë informacionin tuaj personal?

 

Ne kryejmë një sërë masash për të mbrojtur të gjitha të dhënat tuaja. Faqja juaj është pritur në serverin e sigurisë së lartë.

.

Kushtet e përdorimit

Ju lutemi gjithashtu vizitoni Kushtet e përdorimit të Disclaimer dhe  Kushtet e përdorimit kur përdorni faqen tonë të internetit. Shih Kushtet e Përdorimit për Kushtet e Përdorimit

 

Pëlqimi juaj

Duke përdorur këtë faqe, ju jeni dakord me Polisën Privatësia.

ShitniBleni.Online

Data : 08.12.2021