Hyn për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni një llogari.

Shitet Neon-Hardisc Dvd Combo Recorder Privatë individ

9 muaj më parë   Elektronik   Preshevë   155 shikime
99 €
  • shitet-neon-hardisc-dvd-combo-recorder-big-0
  • shitet-neon-hardisc-dvd-combo-recorder-big-1
  • shitet-neon-hardisc-dvd-combo-recorder-big-2
  • shitet-neon-hardisc-dvd-combo-recorder-big-3

Çmimi: 99 € Marrëveshje


Neon – Rekorderi funksionon shumë mirë dhe ka shumë funksione, karkateristikat e tij janë:

Dvd +ReWritable

120Gb Hard Disc

Timeshift

2WayCopy (Hdd/Dvd).

Dual Dvd – DVD Recording

Tuner Progressive Scan

Mpeg-4, posedon e shumë funksione të tjera.

 

 

Detaje Shtesë

Modeli
Neon